Archive for the 'Ferie' Category

Årets sommerferie(r) overstået

Så er årets sommerferie overstået. Først en uge på Bornholm, et par dage eller 4 der hjemme og så en uge i Prag, med et par dage i Berlin på vejen derned…

Der er naturligvis rigeligt med fotografiske ferieminder, som vil blive postet her – men først senere da…

Jeg tager allerede i næste uge til Indien i 10 dage på forretningsrejse så kan ikke nå det med billederne inden, men mon ikke der bliver tid til at få styr på ferebillederne en aften eller 2 på hotellet.

Nye billeder

Så har jeg endeligt taget mig sammen til at få lagt billederne fra vores korte besøg i Odense Zoo i vinterferien på nettet – se dem på siden her.

Rødvins kvaler, del 2

Netop hjemkommet fra vores korte jyllandsferie er her en opfølgning omkring den eftertragtede Mas Borras rødvin… Jeg ville enormt gerne kunne skrive, at jeg nu er den lykkelige ejer af 6 flasker af denne gudedrik, men sådan skulle det ikke gå.

Vi ankom til Calles Vinlager i Süderlügum kl. 13.30, hvor den meget flinke Carsten bestyrer forretningen og spurgte om den var ankommet endnu. Nej desværre ikke, men dagens forsending fra central lageret forventes at ankomme mellem 16-17.

Vi valgte så at finde noget frokokost og handle lidt andre steder, inden vi så omkring kl 16.45 igen kørte hen til Carsten, for at se om vores vin nu var ankommet…

Tja… Forsendingen fra central lageret var kommer…. Vinen stod på listen over bestilte varer… Men der var ingen Mas Borras med i Lastbilen.

Så Carstens bud er, at den er udgået (desværre), men han vil nu se om han kan spore nogle flasker og så må vi sende vores jyske venner på vin-hentnings-tur hvis det lykkes ham.

Øv øv øv, men vi fik så handlet andre ting istedet, som blandt andet adskillige flasker god whisky, men det vil der blevet skrevet mere om senere når de er blevet smagt.

YES!

Jeg plejer ellers altid at mene jeg er typen der ikke vinder noget – jeg vinder ikke i Lotto. Jeg vinder ikke Banko. Jeg vinder ikke FDF-lotteriet. Jeg vinder ikke i [indsæt selv flere].

Men for engangs skyld har jeg vundet, eller rettere vi – min bedre halvdel og jeg – har vundet. Helt præcist er det lykkedes os begge to at vinde i feriehus lotteriet i det firma vi begge arbejder i – ovenikøbet i 2 forskellige uger og to forskellige feriehuse.

Så årets sommerferie kommer til at forløbe, med

  • én uge på Bornholm lige ved Dueode,
  • 5-6 dage hjemme,
  • en køretur gennem Tyskland og Tjekkiet, hvor vi jo passende kunne bruge en dag (måske 2?) i Berlin på vejen,
  • én uge i Prag, hvor vi bor 10km uden for byen med egen svømmepøl osv.

Der vil helt sikkert komme billeder på når vi har været afsted – faktisk vil der løbende blive ført ‘Rejsedagbog’ under ferien, hvis jeg kan få teknikken til at virke… Mere om det senere.