Archive for the 'Foto' Category

Det var så den Sankt Hans

IMG_6568

Forår i haven

IMG_6236

IMG_6252

IMG_6245

IMG_6254

IMG_6261

Årets sommerferie(r) overstået

Så er årets sommerferie overstået. Først en uge på Bornholm, et par dage eller 4 der hjemme og så en uge i Prag, med et par dage i Berlin på vejen derned…

Der er naturligvis rigeligt med fotografiske ferieminder, som vil blive postet her – men først senere da…

Jeg tager allerede i næste uge til Indien i 10 dage på forretningsrejse så kan ikke nå det med billederne inden, men mon ikke der bliver tid til at få styr på ferebillederne en aften eller 2 på hotellet.

Nykøbing Falster Zoo & Grøn Verden

Endnu engang stod dagen på fotosafari i det skønne vejr for Thomas og mig… Denne gang kørte vi sydpå for at udforske de to små dyreparker/zoologiske haver på Falster og Lolland.

Første etape af dagen var Nykøbing Falster Zoo, som er Danmarks eneste kommunalt ejede Zoo. Det er en hyggelig lille dyrepark, hvor man med lidt god vilje kan få en times tid til at gå. Der er ikke mange dyr, men de der er ser ud til at have gode forhold og at få lov til at klappe en Skotsk Højlandsko er nu også meget sjovt – og en lille smule skræmmende… De horn er LANGE!

IMG_3403

Anden etape var Grøn Verden som ligger lidt udenfor Nakskov. Grøn Verden er en beskyttet arbejdsplads som beskæftiger personer med psykisk og fysisk handicap og prioriterer betydningsfuldt arbejde og handicaptilgængelighed meget højt. Stedet er et tropehus i et gigantisk drivhus og man kan her opleve både fugle og en spændende botanik.

Hovedfokus er på fugle, men der findes også forskellige aber, vaskebjørne og lidt krybdyr.

Også her er 1 time det man skal forvente at bruge.

IMG_3481

Begge steder kan anbefales, men vi måtte sande at det var meget langt at køre for kort tid i haverne…

Billeder fra begge steder findes i fotoalbummet.

Odsherreds Dyrepark

Hvad gør man en lørdag i maj med pragtfuld solskin? Ja, vi kunne se at mange tog til stranden, men Thomas & jeg valgte i stedet at udforske endnu en lille dansk zoo…

Denne gang var det Odsherreds Zoo Dyrepark, som de kalder sig.

Zoo er så meget sagt, men de har et lille udvalg af søde (kælne) dyr fra store dele af verdenen og netop nærheden til dyrerne gør dte til en oplevelse.

I løbet af dgen opnåede vi at: Kæle en Zebra, få slikket tæer af et dådyr, suttet finger af et gedekid, klappe en Zebu, klø en abe, nusse en hest, klappe et afrikansk æsel og næsten få spist det ene kamera af en Nandu… Og hele tiden var det ledsaget af kald fra de parringslystne Påfugle der var alle vegne.

IMG_3226 IMG_3332

IMG_3251 IMG_3234

Ja i det hele taget kommer man tæt på dyrerne.

Paren er lidt nedslidt, men de arbejder på at få tingene rettet op – og vi håber det går hurtigt… Fro blandt andet odderne havde forhold, som desværre må siges at være under alt kritik.

Som sædvanligt tog vi en masse billeder og nogle kan ses i fotoalbummet 🙂

IMG_3312