Archive for the 'Websiden' Category

Test af WordPress for Android

image

En af de smarte ting ved “smart phones” skulle jo være at man kan der hele fra dem. Som ejer af flere blogs betyder det jo selvfølgeligt evnen til at blogge…

Virker det så?

Tja hvis det her indlæg og billedet kan ses gør det 🙂

Store opgraderingsdag

Pyha… Så fik jeg endeligt taget mig sammen til at få opdateret alle blogs’ene til nyeste version af WordPress, så nu skulle både denne side, Foodies og Vivi være helt med på noderne igen.

Tungen lige i munden, hold vejret, rigtige mænd tager ikke backup og alligevel lykekdes det uden de store problemer…. Der var godt nok en masse plugins der skulle opdateres, men det er vel ikke så underligt når man går fra version 2.4.x til 2.6.3 🙂

tak til den danske WordPress side for en god og forståelig vejledning med laaaangt færre trin end den engelske!

En læsehest går til bekendelse

Ja, jeg er en læsehest. En af af værste skuffe… Jeg pløjer mig gennem bøger hurtigere end Amazon kan nå at levere dem…

Men jeg har aldrig rigtigt haft et overblik over hvor mange og hvilke bøger jeg har læst. Derfor er jeg gået igang med at liste dem jeg har på hylden og de jeg kan huske at jeg har læst på denne side. Det er et projekt som kommer til at tage tid og sikkert aldrigt bliver 100% færdigt, da jeg nok aldrig kommer til at huske dem alle sammen.

Test fra mobiltelefonen

Dette er en test af postie via en Nokia N73 og med et billede taget med telefonen.

Test af Blogging via email

Dette er en test af om det kan lade sig gøre at blogge via email. Istedet for den indbyggede funktion, bruger jeg her Postie, som er et plugin der kan findes her http://www.economysizegeek.com/?page_id=395.

Hvis det virker, bliver næste skridt at se om den vil tage imod en email fra min mobiltelefon og om der her kan vedhæftes billeder. Idéen er, at denne funktionalitet skal bruges når vi er på ferie, så bloggen kan bruges som dagbog for dem der hjemme.