Archive for februar, 2008

Brætter!!!

Opråb til alle kvinder: Lad toiletbrætterne være oppe når I er færdige!!!

Hvad er det for noget pjat man læser rundt omkring på toiletterne i forskellige virksomheder om at I kvinder får kolde balder hvis vi mænd ikke ’slår ned’?

Specielt når der lige ved siden af står: ”Kære mand, tis ikke på brættet”…

HALLO KVINDE!!!! Hvis du er så uopmærksom, at du sætter dig ned selv om brættet ikke er der… Du som altid siger mænd ikke kan multitaske som dig…. Hvad tror du så sandsynligheden er for at vi mænd ser at brættet ER nede???

Så kære kvinde tag en beslutning: Kolde balder eller tis på brættet????

Det første kys

Så sker det… Det er dit allerførste kys og adskillige spørgsmål hober sig op:


Et det rette tid til det?


Er der nogen der kigger på?


Vil partneren overhovedet kysse?


Er din ånde frisk nok?


Og…… Skal du tungekysse med det samme?


Så træffer du en beslutning, læner dig fremover, og går bare i gang…

image

Slendrian i folkeskolen

Andet kan jeg ikke kalde det, efterhånden som min søn gennemgår den danske folkeskoleuddannelse.

Timerne er skåret ind til benet. Der er vikarer hele tiden. Og nu skal vi så VÆLGE om han skal have et ud af tre kreative fag – sløjd, billedkunst eller håndgerning – næste år.

Skal vores børn ikke lære noget? I ‘gamle dage’ som ikke er så længe siden (synes ikke jeg er SÅ gammel) havde vi da alle tre i mindst et par år, inden vi i 7-9 skulle vælge. Men ikke længere…. Det er der ikke råd til…

Ikke råd til? Er vi ikke et af verdens rigeste lande? Hvorfor betaler jeg en af verdens højeste skatteprocenter?

Hvor er pengene??? Sløset væk af skolebestyrelser og kommuneledelser som ikke har økonomisk indsigt? Er det her resultatet af hvad man får når man forfremmer lærere til skoleledere? Er det her hvad man får, når man lader folkevalgte bestyre midlerne???

Lad os få professionel ledelse af de danske institutioner, så vil vi med garanti se en forbedring i niveauet, renoverede bygninger som vi kan være bekendte og samtidigt opleve at pengene der skal bruges bliver mindre.

Jeg betaler min skat med glæde HVIS og kun HVIS den forvaltes ordentligt.

Love and Marriage

A man took his wife to the rodeo and one of the first exhibits they stopped at was the breeding bulls.


They went up to the first pen and there was a sign attached that said,’THIS BULL MATED 50 TIMES LAST YEAR’. The wife playfully nudged her husband in the ribs and said, ‘He mated 50 times last year.’

 
They walked to the second pen which had a sign attached that said, ”THIS BULL MATED 150 TIMES LAST YEAR’. The wife gave her husband a healthy jab and said, ‘That’s more than twice a week! You could learn a lot from him.’


They walked to the third pen and it had a sign attached that said, in capital letters,’THIS BULL MATED 365 TIMES LAST YEAR’. The wife, so excited that her elbow nearly broke her husband’s ribs, said, ‘That’s once a day. You could REALLY learn something from this one.


The husband looked at her and said, ‘Go over and ask him if it was with the same old cow?’

Ytringsfrihed

Ytringsfrihed er ikke lig med retten til at stille sig op på et gadehjørne og råbe “SVIN” efter alle. Ytringsfrihed er heller ikke retten til at skrive løgne om kendte i pressen. Og Ytringsfrihed er ikke retten til at fornærme alle tilhængere af en religion, blot fordi man synes deres syn på billeder af deres religiøse forbilleder er forældet og gammeldags.

Det er beskæmmende at nogle (mange?) danskere fortsat synes det er i orden – måske ligefremt sjovt(?) – at tegne eller genoptrykke, billeder af profeten under overskriften “Ytringsfrihed”, og så sidde på bedste hykleriske vis og brokke sig, når muslimerne udøver deres ret til ytringsfrihed, med samme mangel på sans for det fornuftige, som danskerne.

Ytringsfrihed er forbundet med en pligt til at tænke sig om.

På Wikipedia kan man læse følgende definition:

Ytringsfrihed er retten til frit at udtrykke sin mening i skrift og tale uden andres forudgående godkendelse, og står dermed i modsætning til censur. Ytringsfriheden har haft afgørende indflydelse på den samfundsudvikling, som har fundet sted i slutningen af 1900-tallet i den vestlige verden. Den opfattes som en af grundpillerne i et velfungerende demokrati, fordi dette bygger på fri meningsudveksling. Desuden giver ytringsfrihed mulighed for at udtrykke afvigende meninger, så risikoen for at disse får et voldeligt udtryk mindskes. Ytringsfriheden er især vigtig for mindretallene, idet de magthavende instanser på grund af deres magtposition ikke har reelt brug for beskyttelsen af retten til ytring.

Ytringsfriheden er en grundlæggende rettighed, men er ikke ubegrænset. Ytringsfriheden indebærer, at staten ikke på forhånd kan blande sig og forbyde borgerne at komme til orde. Derimod er friheden ikke til hinder for, at man efterfølgende står til ansvar for sine ytringer, f.eks. ved en domstol. Udtalelser kan ved dom blive kendt ubeføjede, hvis retten ikke finder dem dokumenteret, ligesom overtrædelser af de lovgivningsmæssige bestemmelser naturligvis kan medføre idømmelse af straf.

Hold nu for pokker op med at fornærme en så stor del af menneskeheden på baggrund af deres religion – det er uværdigt, udansk og så barnligt at man kan undre sig over, at Danmark og danskerne overhovedet er kommet videre end stenalder stadiet.

Jeg synes det er pinligt at have et rødbederødt dansk pas i skuffen, når ‘vi’ opfører os på denne måde.