Archive for maj, 2008

Og man undrer sig?

Se godt på billedet herunder. Det er et billede af den virkelighed der møder rigtigt mange pendlere hver dag hvis man er så uheldig at arbejde i København. Jeg har haft fornøjelsen før og skal nu til det igen pr. 2/6…

Bl__togvogne_256768b

Larmende, beskidt, overfyldt og sjældent til tiden er det som man må trækkes med hver dag og så undrer folk sig over at bilismen stiger…

Og jeg skal da blankt indrømme at det er lang fra sikkert at jeg ikke vender tilbage til bilen….

Ja der er kø hver dag…. Ja benzin er steget til en formue… Ja det vil koste op mod 2000kr pr. måned for en parkeringsplads…

Men til gengæld så går bilen til tiden, er sjælden beskidt og larmende (bestemmer jeg selv) og så er den meget mere driftsikker.

Som udgangspunkt ville jeg gladeligt sælge bilen, hvis den offentlige transport fungerede… Men det gør den ikke!

Så nej, jeg undrer mig desværre ikke over at flere og flere vælger bilen – vi har jo reelt ikke andet valg!

Jeg er også dansker

DANSKER_256602c

Politisk plathed

Anti-muslimsk folkeparti (DF) demonstrerer igen hvor blinde de er i alle sager der omhandler islam. Nu er de ude at true med konsekvenser for indsatsen i Afghanistan hvis en appelsag falder forkert ud.

Misforstå mig ikke; jeg mener absolut heller ikke man kan støtte en henrettelse på baggrund af blasfemi… MEN…

1. Appelsagen kører endnu

2. Der lægges MASSIVT press på Afghanistan pt. af alle de vestlige lande

3. Der bør være adskillelse mellem de der lovgiver (regeringen) og de der dømmer (retten)…

og hvis retten dømmer at der skal henrettes, så er det derefter regeringen der skal tage stilling til en benådning/lovændring…

Hvorefter den DANSKE regering kan tage de rette skridt overfor Afghanistan…

Men for Anti-muslims folkeparti er det fuldstændigt ligegyldigt…. De ser muslimer… De ser rødt… De handler fuldstændigt som de politiske platugler de er….

Hvordan nogen kan støtte et parti, der i den grad lader sig styre af en racistisk tankegang at de ikke engang kan følge en fornuftig politisk plan, er mig et mysterium…

Anti-muslimsk folkeparti

Kig godt på denne overskrift og overvej derefter om det er et partinavn du som dansker ville være stolt af eksisterede…

Overvej derefter hvordan du ville føle det, hvis der stod Anti-semitisk folkeparti, Anti-kristent folkeparti eller Anti-dansk folkeparti

Der findes et begreb – nej faktisk en lov – om det som partiet nu kendt som Anti-muslims folkeparti står for: “Borgerlig straffelov angående forræderi og anden landsskadelig virksomhed” – for det er hvad de dyrker efter min mening.

De skader danske interesser på alle planer, både i ind og udland – og jeg synes det er en HÅN mod alle danskere at de gemmer sig bag navnet Dansk Folkeparti!

I mine øjne er DF en grundlovsstridig organisation som nu offentligt erkender at være i mod religionsfrihed i Danmark (eller andre steder). Ved offentligt at stå frem og erkende at de er imod en religion gør dem til lovbrydere og UVÆRDIGE til at sidde i folketinget – en celle er den rette plads!

Den “landsskadelige virksomhed” kommer ind, når man kigger på hvad deres eksistens betyder for vort land; i udlandet står vi nu som muligvis verdens mest racistiske land. Vi hyldes af den hollandske idiot Gert Wilders (som DF åbenbart også hylder, trods hans lemfældige omgang med blandt andet danskeres rettigheder til materiale i hans såkaldte film). Integrationen går i stå og flere og flere unge med anden baggrund en pærehvid dansk bliver sat udenfor samfundet, trods bedre resultater i skolen. Kriminaliteten vil stige. Og det vil DF bruge for at vise de har ret (trods de selv har skabt det).

Anti-muslimsk folkeparti bedyrer at de bekæmper Islam/muslimer fordi ‘De’ vil splitte det danske samfund ad… Mens i virkeligheden er det der splitter danskerne i dag DEM SELV!

Jeg er dog enig med DF i én ting: Foreninger der har til formål at skade landet eller landets omdømme bør lukkes… LUK DANSK FOLKEPARTI/ANTI-MUSLIMSK FOLKEPARTI!

Udeluk klubberne

Endnu engang har såkaldte ‘fodbold fans’ øvet hærværk og smidt kanonslag… Hvad det er der får folk til at opføre sig så tåbeligt over sport forstår jeg simpelthen ikke – og vil ikke forstå.

Gør en ende på det! Udeluk de klubber hvis fans opfører sig på den måde… 1 kamps karantæne første gang 2 kampe næste gang osv… Mon ikke de såkaldte ‘fans’ holder op når de ser at deres sport blot bliver ødelagt af deres handlinger?