Archive for august, 2008

Amen!

Three friends from the local congregation were asked, “When you’re in your casket, and friends and congregation members are mourning over you, what would you like them to say?”

Artie said: “I would like them to say I was a wonderful husband, a fine spiritual leader, and a great family man.”

Eugene commented: “I would like them to say I was a wonderful teacher and servant of God who made a huge difference in people’s lives.”

Al said: “I’d like them to say, “Look, he’s moving!”

Ironi

Det er ironisk at de faglige bevægelser i Danmark nu er på vej til selv at sikre der ikke nedsættes en ligelønskommision… Hvordan? Jo, de kan ikke blive enige om sammensætningen af en sådan.

De mere modne fagforeninger vil have det som kunne virke, altså en ekspert kommision, men de mere umodne – man fristes til at sige barnlige – som tydeligvis er bange for at nogen skulle opdage de slet ikke er så underbetalte, vil have en hvor de selv sidder med til bords…

Og regeringen? Tja den lurpasser naturligvis og lader fagbevægelsen grave sin egen grav dybere og dybere…

Personligt synes jeg ern ekspert kommision der fuldstændigt uafhængigt kan ndersøge det reele løn billede vilvære det bedste. På den måde sikres det at resultaterne ikke kan angribes som værende politisk farvet eller bestilt af fagforeningerne.

Det bliver spændende at følge udviklingen i den kommende tid.

Hykleri?

Er det ikke hykleri at de sygeplejersker, der under strjeken bedyrede at de var meget kede af at patienterne led, nu stiller fuldstændigt ublu krav for at være med til at afvikle puklen?

Det synes jeg!

1000kr i timen for, at leve op til sine egne ord om, at det er patienterne der kommer i første række er fuldstændingt vanvittigt. I forvejen er de tilgodesete med tillæg for ekstra arbejde som er højere end for de fleste andre og nu vil de så have mere?

Og alt den snak om hvordan det er lønnen der gør jobbet uattraktivt… Mon ikke det snarer er den konstante polemik i medierne der er problemet?

Hvis I vil have sympati så drop de ublu krav og gør jeres arbejde for den aftalte løn! – Under hele strejken bedyrede I at det var jeres ‘faglige ret’ at strejke og at I blot fulgte ‘spillets regler’… Jamen så følg dem nu og erkend at I fik det meste af jeres krav opfyldt og accepter at jeres løn er fastsat i den aftale i stedet for fortsat at holde syge og svage som gidsler…. Hvordan kan I overhovedet se jeres patienter i øjnene?

Ond dansk spiral?

Er vi landet i en ond energi/benzin spiral i Danmark? En spiral som på engang modvirker alle flotte tanker om kollektiv transport og på den anden side modvirker forsøg på at sænke CO2 udlednigerne fra den private trafik?

Ja, det er vi nok…

Det er fint at Fogh i et interview afslører sine tanker om højere benzinpriser for at tvinge udviklingen af miljørigtig teknologi i omdrejninger – jeg er da ikke uenig i nødvendigheden af bedre/renere teknologi – men når man samtidigt har et offentligt transport system der år for år forringes, ja så klinger det hult i ørerne på pendlerne.

For hvad foregår der reelt ude på vejene pt.?

Jo, pendlerne flygter over i privatbilerne efter at mange busruter blev nedlagt… Og busruter nedlægges fordi passagerne forsvinder – altså en spiral.

Og hvad med togene?

Jo, samme historie… Passagerne flygter pga. alle aflysningerne og derfor er der færre penge til at udbygge kapaciteten for – altså en spiral.

Jeg er enig med Fogh i at der skal skubbes til udviklingen – jeg ville med glæde køre rundt i en Prius hvis jeg havde råd, men det sørger afgifterne får at jeg ikke har – så vi kan komme over i nye renere transport midler… Men det nytter ikke at hæve prisen uden at komme med andre løsninger samtidigt… Brug penge på at styrke den offentlige transport først. så kan man efterfølgende ‘tvinge’ os bilister over i den….

Men så længe der ikke er ordentlige rejseruter med det offentlige, ja så bliver vi i bilen!

Velkommen til verden!

Velkommen lille pige som blev født i går aftes og tillykke til dine forældre Gitte & Kim. 4160 gram og 54 cm lang… Du starter ihvertfald i god stand!

08082008