Archive for juli, 2009

Assimilering ikke integration

DF taler altid om integration af fremmede i det Danske samfund. De ønsker at det er en’pligt’ at lade sig integrere hvis man vil opholde sig i ‘deres’ version af Danmark.

Integration betyder (wikipedia)

i samfundsmæssig sammenhæng henvises til den proces hvorved forskellige etniske grupperinger af et samfund finder fælles grundlag for at leve side om side uden at opgive deres respektive kulturer.

altså at leve sammen i fuld forståelse og respekt for hinandens kulturelle forskelle…

Man burde jo så mene at en ung kvinde der studerer i Danmark, er dansk gift og melder sig ind i hjemmeværnet til fulde lever op tilo et krav om integration.

Men nej… For DF mener ikke nemlig slet ikke integration – de mener assimilering (Norsk wikipedia)

Assimilering defineres gjerne som den prosess som gjør at en minoritetskultur utslettes og forsvinner slik at gruppen mister sin etniske identitet, og dens medlemmer blir, kulturelt sett, identiske med medlemmer av vertssamfunnet.

DF ønsker netop at alle skal være ens – der er ikke plads til andet end hvide hegn, danske flag og salmer i Danmark ifølge dem. De er lige fremt chokerede over at en ung kvinde med muslimsk baggrund både kan, vil og bestod uddannelsen til hjemmeværnet – fordi hun går med tørklæde?

Hvornår går det op for den almindelige dansker at DF er fuldstændigt på linie med de nationalistiske krafter der styrede Tyskland, Italien og Japan i 30’erne og 40’erne?

Nu er der jo desværre flere gange faldet dom for at man ikke må kalde DF for nazister, så det vil jeg lade vær med, men der hersker vist ingen tvivl om at de er Nationalister af værste skuffe: (wikipedia)

Nationalisme er en ideologi, der anskuer nationen som den primære identitetsskabende faktor for grupper af mennesker. Nationalismen er oftest knyttet til opfattelsen om et ‘hjemland’, hvor nationen med dennes særlige kendetegn (sprog, levevis-kultur, fælles skæbne) har sin kerne (undertiden mytiske oprindelse), samt ideen om et ‘folkeligt’ eller etnisk tilhørsforhold til dette land. Det er derfor ifølge denne ideologi vigtigt, at nationens fællestræk (som tolket i den konkrete situation) bevares og styrkes, og at nationalstaten, hvor der er en sådan, har størst mulig suverænitet.

Personligt synes jeg det er forfriskende (og en smule overraskende) at se en ung pige ville kæmpe for at beskytte sit land. Specielt en ung pige der med sin baggrund tilhører en gruppe der af mange af de hun er villig til at beskytte ikke er ønsket i landet.

Hvilken trussel udgør et tørklæde mon for de mavesure DF’ere? Jeg synes hun burde fremhæves som det gode eksempel istedet for at dæmoniseres!

DF imod ytringsfrihed – igen

Så er DF igen ude med riven mod alt hvad der i deres øjne er dansk. Ytringsfriheden sætes til side og socialt projekt i form af en Rap-skole lukkes… Hvorfor? Jo fordi en af sangene gik dem for nær.

Man må gerne kalde muslimer terrorister og tegne billeder af Muhammed, men hvis man tillader sig at rette kritiken mod dem… Ja så skal det bare lukkes!

Jeg synes nu elelrs det er en meget underholdende rap sang – absolut ikke den ringeste danske tekst der er set. Læs den her og vurder selv om ikke Pia & Morten er gået bare en smule over stregen også denne gang:

Messerschmidt DISS!!!! General Cartago aka Tago Jones Shout Out til Salman med det der Gangsta Funk Er du gal mand jeg sælger Gangsta skunk Til de blir helt plørt, bliver helt skør ka du ikke forstår til de mister deres kulør hør Jeg hader min kontaktperson, han forstår ikke Cartago en stor kanon jeg har enkelt patron for Morten Messerschmidt for han snakker masser shit, han sku kom og sut min pik Hr. Statsminister Mr. Lasse Løkke, jeg vil gerne stjæle med dig må jeg tykke Jeg hør at du får gratis vin, gratis Look Light og Gratis Porno Film Jeg vil cruise hele dagen ligesom Bent Bentsen og sælge masser Coke ligesom Bent Bent-Søn Jeg kender Kriminelle, der aldrig scoret så stort, som Peter Brixtofte scort sit Lort Beeyatch If Ya Livin, like Im Livin And Ya feelin like Im Feelin Throw your Hands in the MFn Air If Ya Feelin like Im Feelin And Ya Livin like Im livin Throw Your Hands in the MFn Air Det Pia Ks Sekt og den Islamiske Medie Hetz der fik en perker til at skrive en tekst Yo det en skændsel for de fucking panser føler en længsel til smide mig i deres fængsel gir mig skylden for alt i fucking facister, for mange hataz,racister nazister fister gi mig en chance, for jeg tror ikke Naser Khader og hans Ny Allicance hjælper folk ude I rosenhøj vi laver musik med masser af støj der gør dig høj Fra Visitation til Politistation , fra Butikstyv til en stor kanon Og de ka ik klare det de har jo JanteLoven, sku jeg se ned på mig selv er du en fuckin klovn Næ nej jeg vil hellere gå i trance mens jeg finder en vej i Pladebranchen de har mere respekt for et insekt ka jeg få lov at sove i dit land Birthe Rønn Hornbech ska jeg bli sat på plads og gjort til grin for i åbenbart for fin til det Sorte Svin

Hør sangen her:  General Cartago aka Tago Jones på MySpace Music

Tillykke Nicki

Billede "lånt" fra TV2/Scanpix (Billede “lånt” fra TV2/Scanpix)

Fantastisk flot sejr af Nicki Sørensen fra Team Saxo Bank i dag: Først i langt 80 km udbrud med 6 andre… Der efter stak han af med en enkelt anden rytter 22 km fra mål… Og så i et fantastisk solo ridt  rykker han fra at ligge 8 sekunder foran de andre til hele 48 sekunder på de sidste knap 3 km…. Fantastisk flot kørsel!

Hold Danmark rent

dk_urent

Hold Danmark Rent er en fond. Alt deres arbejde handler om at gennemføre kampagner, ændre adfærd og indgå i partnerskaber, der mindsker mængden af henkastet affald.

Læs mere på holddanmarkrent.dk eller Facebook.

Det absurde danske system

Smør en madpakke til dit barn og spar betalingen til kommunen for madordningen. Det lyder jo umiddelbart som om man selv kan vælge om man vil have institutionsmad eller hjemmelavet madpakke til sit barn.

Men nej, ifølge Berlingske.dk: Hvis den nye ordning som man indtil videre ihvertfald har indført i Århus er kommer til at fungere som planlagt, så er de penge forældrene får retur ikke en besparelse, men en løn for at smøre sit barns madpake. Og løn betaler man selvfølgeligt skat af…

Den tager vi lige igen: Man skal betale skat af pengene man sparer på sit barns madordning.

Og ikke nok med det, men skulle nogle forældre få den idé at hjælpes ad og skiftes til at smøre madpakke til flere børn… Ja så er det jo fremstilling og sådan noget skal jo foregå efter reglerne og kun i godkendt køkken – med andre ord vil kommunen sende førevareregion på hjemmebesøg.

SUK – kender vores absurde system ingen grænser? Det her må være et af de værste eksempler på absurd formynderisk adfærd længe set selv i lille Danmark.

Hvad biler det næste? – At alle der vælger en madpake frem for firmaets madordning skal betale skat af det sparede? At bilister der opgiver bilen til fordel for offentlig transport skal beskattes af deres besparelse? Man skal have et godkendt køkken for at invitere gæster på middag?

Der er vist et par kommunale kontornusere det har fået et regelsæt eller to galt i halsen… Lad os håbe der findes fornuft et eller andet sted så det kan stoppes!