Archive for august, 2009

En modstandsbevægelse vi ALLE bør tilslutte os

Las os håbe et bredt udsnit af den danske befolkning læser dagens kronik i Politiken og tænker grundigt over hvor sandt det der står skrevet er…

For der er behov for “Modstandsbevægelsen mod Pia K.s besættelse” så vi kan få de sande danske værdier tilbage i samfundet i stedet for Df’s fordrejede virkligheds billede der blot er en kopi af nazisternes Tyskland med Islamister i hovedrollen istedet for Jøderne.

Vi er trætte af at se vort land smurt ind i Kjærsgaards opkast, der daglig siver ned over spalterne i landets aviser og får luksuslancering i TV-avisen og TV 2/Nyhederne.
Vi er trætte af at se Pia Kjærsgaard marchere gennem medieverdenen som enevældig majestæt, der truer hjemmeværnets øverstbefalende til lydighed, ministre til følgagtighed og kritikere til tavshed.
Vi er trætte af hendes sorte skole og dens smagsdommeri, der tilsviner eksperter, hvis ekspertise hun er for arrogant til at respektere, og som foragter kunst, der ikke lever ned til et påtaget rindalistisk mediestunt.
Vi er trætte af hendes konformitet og kynisme, der dæmoniserer og sygeliggør mindretal med ’forkert’ tro, herkomst og seksualitet.

Hvor er det dog smukt skrevet! – Læs hele kronikken… Og tænk over sandheden i ordene!

Tak til Malene Fenger-Grøndahl, Rune Engelbreth Larsen og Flemming Chr. Nielsen for at “turde” gå imod strømmen og skrive sandheden!

En løsning (næsten) med mening

Lav din egen strøm. Spar penge og hjælp miljøet – få din egen vindmølle på taget… Det her er faktisk en ret fiks idé forudsat der ikke bliver problemer med godkendelser og forudsat prisen kommer ned… LANGT ned!

Med en forventet pris i omegnen af 60-70.000 for en mølle der kan producere nok strøm til en 2 værelses lejlighed er der langt til en økonomisk bæredygtig løsning…

Er man husejer der gerne vil gøre noget for miljøet skal man have 2 måske 3 af de smarte vindmøller, så hvis ellers taget kan holde til de måske 500+ kg incl. montering kan man se frem til en afbetalings tid der med renter og nuværende elpriser ligger på den forkerte side af 12-15år.

Men det er da positivt at se denne slags løsninger dukke op og med en fornuftig statsstøtte som da solfangere kom frem kan det måske endda komme til at betale sig – personligt ville vi nok slå til hvis man kunne få investeringen tjent hjem på 5år og vi kunne være sikre på at de her møller kan holde i mindst 10 mere.

Fremragende forslag fra de Konservative!

Fantastisk forslag fra de Konservative er nu fremme og bliver støttet stort af danskerne. Forbyd Burkaen, lyder det nu og støttes op af den som altid fremadseende danske befolkning.

Og forslaget er jo virkeligt genialt da det åbner for hidtil ubrugte muligheder i Danmark. Med denne nye tøjstilslovgivning kan vi endeligt gøre op med denne tids store problemer. Burkaen væk fra gadebilledet er første skridt. Så snart det er vedtaget og grundlovsdiskutionen er overstået så kan vi tage fat på de næste skridt…

Mit forslag til hvilket tøj der yderligere skal forbydes er:

 • Hængerøvs bukser, så slipper vi da for det grimme syn
 • BH’er, da jeg som mand ynder at se bryster i fuld bevægelse
 • Alt tøj fra starten af firserne, indse nu at diskoen ER død
 • Jogging tøj – hold nu camping habitten til hjemmet
 • Kristne kors, da jeg ikke er religiøs er jeg virkeligt træt af at se dem i de offentlige rum

og det er jo ikke kun tøj vi nu kan lovgive om,

 • Luk alle kirker så vi der ikke tror kan være i fred for spir og kristne symboler
 • Forbyd enhver form for reklame skiltning så vi kan få pæne facader
 • Fjern de grimme busstoppesteder

faktisk er det her jo chancen for at forbyde alt offentlig tilkendegivelse af

 • Religiøst tilhørsforhold i det hele taget
 • Slut med sportslogoer så er der heller ikke noget at slås om
 • Væk med grimme t-shirts med reklame tryk

ja faktisk kan vi komme hele Danmark i uniform som forudset af Orwell i 1948…

Eller nu når jeg tænker over det, så er det her jo faktisk endeligt muligheden for at få danskerne tilbage til de gamle danske dyder som DF, K og 56% af den danske befolkning mener er det rigtige. Vi kan jo simpelthen lovgive om at vi alle skal bo i træhuse, drikke mjød, øve sværdkamp og indtage England et par gange om året når vi har lyst til det.

Og det gode er at vi kan jo gøre det hele under parolen “personlig- og ytringsfrihed for alle der hylder de danske værdier”.

(Advarsel ironi kan optræde i dette indlæg)

Konservative i massiv højre drejning?

Lene Espersen tordner i dagens medier (links: Politiken, Berlingske, EB) frem med en parole der normalt tilhører DF: Den store Muslimske trussel.

I interview med DR snakker hun om den “meget store gruppe” som ligefrem “sætter en ære i” i ikke at tilhøre det danske samfund og bliver ved med at have hjemmegående husmødre…

I Politiken fokuseres der på de slemme muslimske friskoler der underviser i had mod Danmark.

I Berlingske tidende er det et citat der fokuseres på:

– Vi har børn, der vokser op i det her land, som i princippet lige så godt kunne have boet i Saudi-Arabien. For det fjernsyn, de ser derhjemme, det sprog, de taler derhjemme, og det, der foregår på en række af friskolerne, har ikke noget med Danmark at gøre, siger Lene Espersen til avisen.

og EB har overskriften:

Lene: Militante muslimer truer de danske værdier

som de følger op med deres eget citat:

Problemet er, at hvis dem på arbejdsmarkedet alligevel ikke er en del af det danske samfund, så fungerer tingene ikke. De går på arbejde, og de tjener deres egne penge, men de lever i et parallelsamfund, hvor de sidder og ser arabisk og pakistansk tv, når de kommer hjem, og er dermed slet ikke i forbindelse med det danske samfund, siger Lene Espersen (K).

For mig at se er der 2 skræmmende sidder af dette “angreb” på muslimer fra en K toppolitiker:

 1. Hvorfor et det kun muslimer der fokuseres på? Jeg kender en hel del familier fra England, USA, og Tyskland som alle kan sættes i bås med ovenstående udtalelser om hvordan de går på arbejde (og i skole i DK) men når de så kommer hjem ser de TV fra deres hjemland – Ja opdrager dem i deres egen kultur.

Tag min egen familie, hvor vi på min side har Amerikanske aner, hvorfor vi alle taler engelsk, ser amerikansk og britisk TV (fordi det er bedre) og ofte oplever at danskere er ubehøvlede og udannede i forhold til hvordan man opfører sig i resten af den vestlige verden… Er jeg (vi) så ikke også et problem for det danske samfund?

Skal jeg opdrages af Lene nye system fordi jeg IKKE synes det er i orden at unge drikker hjernen ud?

Hvor går grænsen?

Hvad nu hvis vi beslutter at min hustru skal være hjemmegående? Er det mod den “danske kultur”? I interviewet med DR forklarede Lene at “i Danmark har vi ligestilling og kvinderne arbejder”. Ja Lene det har vi – hvis man vælger at ville arbejde…. I Danmark har vi sørme også retten til selv at vælge og der er masser af “danske” kvinder der vælger at gå hjemme med deres børn!

 1. Hvor er beviserne? Vi hører konstant disse bombastiske udtalelser om “had” mod det danske samfund, “æresdrab” hele tiden og unge der tvinges til ægteskab. Skal man tro politikerne og mediernes fokus så må der jo være tale om terrorister på gadehjørnene, daglige mord på unge kvinder og flere hundrede ægteskaber hvert år…

Men det er der jo ikke… Når man sætter tal på fra politiet og kommunerne finder man ud af at der ikke er hold i billedet.

Der er ingen tvivl om at der er nogle få ‘tabte’ unge der fylder meget i medierne for tiden – men skulel de udgøre en trussel mod det Danske samfund som helhed?

Der er ingen tvivl om at vi gennem de sidste 10 år har set 3-4 fire drab der kunne klassificieres som æresdrab… Er det nok til at snakke om en trussel mod dansk kultur?

Tvangsægteskaber tales der om hele tiden, men når man spørger ude i kommunerne viser det sig hver gang at det er rygter og ikke facts…

Hvis K virkeligt virkeligt mener at

Den muslimske trussel mod vores samfund overgår klimaproblemerne, mener vicestatsminister Lene Espersen (K)

så vil mit svar være at den største trussel mod det Danske samfund er

Medie hungrende politikere der forsøger at fiske stemmer ved at komme med skræmmebilleder for at lefle for DF.

Den version af dansk kultur som DF og nu også Lene forsøger at sælge er ikke den danske kultur og de danske værdier som jeg kan kendes ved…

Endnu engang må jeg konstatere at jeg for hvert år der går synes det bliver mere og mere pinligt at skulle indrømme jeg er dansker!

Wuhuuuu…. Jeg er rig (eller noget)

Det må være min heldige dag… Jeg har åbenbart vundet 3mio dollars uden nogensinde at have deltaget i en lodtrækning – Jubiiiiiiii…. Eller måske ikke:

Chevron Texaco Oil and Gas Company,
Chevron House,
30 Raffles Place,#25-00
Singapore 048622.

Dear Beneficiary,

Good day to You, I wish to Congratulate and Inform You that Your Urgent Attention Is
Needed at Our Branch Office In the United Kingdom As You Have Won The CHEVRON ONLINE
ENDOWMENT FUND AWARD worth $3,000,000 US.  

Do Contact the personnel below:

Jeffery Wubin Anderson;
Phone: +44 702 407 3350
Email : janderson02.ct@live.com

Have a nice day.

Yours faithfully,

David Mayer,

Program Coordinator

Sikke dog et spild af båndbredde at sende den slags åndsvagt øregas ud – men hvis der er nogen der gerne vil have mine $3.000.000 US så skal I bare sende mig 10% af beløbet inden i kontakter Jeffery på hans telefon eller Microsoft live email… Hvem havde dog troet at et så stort firma som Chevron ikke har råd til deres eget email system?!?!?