Archive for september, 2009

En nation af forbrydere

Se dig godt omkring når du færdes på offentlig vej… Er der mon en kriminel i nærheden?

Det kan der meget vel være, for skulle du være så uheldig at færdes i nærheden af en person der har købt en kniv, som ikke er en max. 7 cm lang foldekniv, så begås der i det øjeblik vedkommende betaler for samme kniv og tager den i sin besiddelse en forbrydelse. En alvorlig forbrydelse der straffes med en minimums straf på 7 dage i fængsel.

Velkommen til Danmark!

For her i Danmark er det kun tilladt at bære en kniv hvis du er igang med et arbejde hvor den skal bruges, udøver jagt, er på fiske tur eller lignende aktivitet…

Tror du ikke på mig? – så kig på Retsinformation hvor du finder de danske love:

§ 4. På offentligt tilgængelige steder, uddannelsessteder, i ungdomsklubber, fritidsordninger og lignende er det forbudt at bære eller besidde kniv eller dolk, medmindre det sker som led i erhvervsudøvelse, til brug ved jagt, lystfiskeri eller sportsudøvelse eller har et andet lignende anerkendelsesværdigt formål. Forbuddet omfatter dog ikke foldeknive med en klinge på højst 7 cm, der ikke kan fastlåses i udfoldet position.

Så hvornår begik du sidst en alvorlig kriminel handling?

I den sag der har brugt debatten om knive til overfladen er det en ung mand der tilfældigvis have to hobbyknive i sin bil. Denne unge mand foretog sig intet ulovligt, men alligevel mente politiet at hans bil skulle undersøges (gad vide om det hang sammen med at denne unge mand tilfædigvis ikke havde lyst hår?). Den unge mand indvilligede i denne undersøgelse selv om han på ingen måde er forpligtiget til det… Og skal nu straffes med 7 dage i fængsel og en plettet straffeattest… For en forbrydelse som hundreder (måske tusinder) af indbyggere i dette land begår dagligt.

Er det rimeligt?

Nej! Det er en lovmæssig brøler som afspejler den nuværende regerings forkvaklede forsøg på at løse samfundsmæssige problemer med meningsløs populistisk hovsa lovgivning “Se hvor dygtige vi er – vi har lavet en lov som ingen effekt har. Stem på os.”

  • og nu må jeg hellere gå ud og fjerne den hobbykniv der vist nok ligger i værktøjssættet bag i bilen sammen med reservehjulet – jeg vil jo ikke i fængsel.

Our future cars

The Smart Car what we will be forced to drive quite soon.

pic1

But look at all of the ‘great new choices’ we will have from ‘The SMART Car’….

The Smorvette!

pic2

The Smaudi A3 AWD!

pic3

The Smamborghini!

pic4

The Smorsche!

pic5

The Smerrari!

pic6

And last, but not least, The Smustang

pic7