Archive for oktober, 2009

Dansk demagogik og samfundets deroute

Når der skal stemmes om EU taler danskerne om det skrækkelige i at vi med vores medlemskab bliver ‘trukket’ ned på niveau med de andre lande i EU. Vi vil se vores livstil, vores holdninger og vores trygge samfund smuldre. Vi vil få kriminaliteten op og vores beskyttende samfund hvor vi passer på vores børn og unge vil smuldre til sydlandske forhold.

Når der så kigges indad i den indenrigspolitiske diskution skulle man jo så tro at samme ønske om guld og grønne skandinaviske skove ville vise sig, men nej.

Når vores folkevalgte regering skal præsentere deres nye program for hvort lille land så gør den alt for at få EU modstandernes dystre spådomme til at blive opfyldt.

Med DF i spids er dansk real politik udskiftet med “dagens ret”. Nu drives politik og lovgivning af avis overskrifter og meningsmålinger i stedet for sund fornuft og viden.

Og hvordan gemmer vores regering så fakta for at holde på taburetten? – Tja… De lyver. Så simpelt kan det siges.

Tag nu foreksempel hele debatten om ungdomskriminalitet og hvorledes den skal bekæmpes. Taler man med eksperter på området i hele verden, uanset om det er politi, behandlere eller forskere, så er der enighed om forebyggelse, undervisning og social arbejde, samt en højere kriminel lavalder.

Men spørger man vores regering, så kommer der Pia Kjærsgårdske dommedags ord ud af den ansvarlige ministers mund om at med ondt skal ondt fordrives, hvorfor den kriminelle lavalder skal ned og unge skal straffes hårdere.

Brian Mikkelsen går endda så vidt at han fordrejer FN’s konklusioner omkring kriminel lavalder således at han får det til at fremstå som om Danmark ved at sænke den følger FN’s anbefalinger selvom det repræsentere det stik modsatte – Nej Brian, ved at sænke den følger du MINIMUMS standarden, ikke anbefalingen som ligger HØJERE end den nuværende.

Og så er ringen sluttet. Danamrk har sænket sit ellers tårnhøje niveau til ‘sydlandsk’ niveau og EU modstandernes profetier er gået i opfyldelse. Det er nu ikke EU der skal have skylden men vores regering, der for at holde deres bagdele på de lune taburetter, følger DF’s forkvaklede syn på danskhed.

Der var engang danskhed stod for principper som frihed, tillid og fornuft – I dag…. Tja…. Nu er det vist mere forbud, mistro og had.

Hvordan vil vi leve med hinanden?

Uddrag fra Margrethe Vestagers tale ved Folketingets åbningsdebat:

Vores forhold til hinanden, måden vi passerer hinanden på et fortov, står ved siden af hinanden i køen på biblioteket eller i supermarkedet, diskuterer med hinanden i boligforeningen eller som frivillige i sportsklubben. Hele måden vi lever sammen på er til diskussion. Jeg oplever os inficeret med angst. Den er her allerede – værre end den influenza, vi i tide og utide vasker hænder imod ;-). Som fru Pia Kjærsgaard sagde ved et debatmøde for nylig, da hun blev foreholdt, at der kun er omkring 200.000 muslimer i Danmark: “Jamen det føles som 800.000?. De konservative har “det følte skattetryk”. Danske Folkeparti har “muslim-følelsen” = den oplevelse, de hver dag forsøger at pådutte os, at vi er ved at blive oversvømmet, underlagt, fordrevet fra vores juletræer, nøgenbadning og tvivlsomme dyrevelfærd i svineindustrien. Gi’ os Danmark tilbage! Det frie, stolte, omsorgsfulde og venlige land. Netop fordi vi vil leve sammen, bliver det også et godt land. Noget, der er værd at bygge på. Noget vi kan bygge sammen – gennem krisen, gennem reformer.

Ja, giv os det sande Danmark tilbage! – Læs resten af talen på Politiken.dk

al-Jazeera taler for døve ører

I Danmark er vi åbne og ikke fordomsfri. I Danmark hylder vi de store begreber som ytringsfrihed, religionsfrihed og åbenhed. I Danmark er vi ikke fordomsfulde.

Det synes danskerne ihvertfald selv.

Så kommer en anden kulturs nyheds kanal med et helt andet billede af danskernes Danmark. Et billede som viser Danmark på samme måde som danskernes nyheds kanaler viser den arabiske verden: Danmark som et land med manglende ytringsfrihed, manglende religionsfrihed. Danmarks som et land der bygger på fordomme.

Resultatet er folkevalgte politikere der kappes om retten til at fortælle hvor skrækkeligt det er at Danmark vises sådan. Ministerier har folk på ‘TV-vagt’ for at kunne afvise de løgnagtige påstande. Nationen hæver samlet vores moralske sværd og udtaler i flok “Vi er de bedste”.

Men hvorfor?

For de klip jeg har set af udsendelsen siger jo ikke noget forkert. Vi er blevet et land der åbenlyst dyrker skelet mellem “etnisk dansk” og “ny-dansk”.

For bare få år siden var man dansker hvis man fik dansk statsborgerskab. Men ikke længere.

I dag har politikere og medier måttet finde på nye udtryk for at skelne mellem danskere og ‘rigtige danskere’.

Med Dansk Folkeparti som bannerførere har vi ladet os ubemærksomt trække ind i et samfund hvor den indre svinehund hyldes og en borgers kvaliteter og rettigheder måles på etnicitet frem for viden, kunnen og opførsel.

Der tales tit og ofte om at ‘vi danskere’  vil have et Danmark som det altid har været.

Men det der menes er: Vi etniske danskere vil have et utopisk lille drømme land fuld af hvide ansigter som kun taler dansk og spiser svinekød.

al-Jazeera viste verden et billede af den undslupne danske indre svinehund – og vi kunne ikke lide billedet i spejlet.

Tænk over det!

Nb. Er det ikke sjovt at vores forskere har fundet ud af at svinekøds produkter som spegepølse, rullepølse osv. bør spises i små mængder, men alligevel kæmper mange forældre for retten til at deres børn må få det i børnehaven/skolen?