Støj-helvede 4. opdatering

Støj-helvedet fortsætter… I dag blev vi vækket kl. 05.08 af NCC’s arbejdere, så vi må konstatere at det er med god grund kommunen ikke svarer tilbage…

De får en dag mere og så må vi overveje hvilke andre midler vi kan tage i brug for at få vores fred igen…

Gad vide om politiet vil komme herud og begynde at skrive bøder hvis vi ringer til dem – dels får den åbenlyse overtrædelse af miljølovgivningen (som støj hører ind under) og dels for overtrædelse af tomgangsreglementet – ja, sådan et findes nemlig og det siger at biler, lastbiler osv. ikke må holde i tomgang mere end 1min, undtaget nogle få specielle omstændigheder…. Og NCC arbejdernes kaffe pauser med op til 6-7 biler, varevogne, gummigeder og lastbiler stående i tomgang er i hvert fald en overtrædelse…

Ja ja, vi må se…. I næste uge afslører vi hvilken kommune det drejer sig om, hvis ikke vi har fået svar og begynder nok at linke/pinge den danske online presse, ud fra et princip om at det ikke kan tage mere end 5 dage for en kommune at bede DONG og NCC overholde loven på sine indbyggeres vegne.

Så følg med i morgen og se om vi når at høre noget…