Gad vide om Ritt vågner nu?

Ekstra Bladet – Ungdomshuset opruster til kamp… Jamen dog har de søde børn nu tabt tålmodigheden efter at de først blev belønnet for at sætte brand i gaderne, pille brosten op så skatteyderne kan betale dem en gang til og bruge vores alles penge på politiaktioner?

Nej, det kan da ikke passe… Gad vide om Ritt havde forestillet sig at de kunne finde på at bruge de samme midler en gang til… Eller havde hun mon forestillet sig at de nu ville opføre sig som små englebasser fordi mor Ritt nu ville pudre dem lidt bagi?

Vågn dog op! Smid hele banden i fængsel! Brug dog fornøden magt, når de smider brandbomber i gaderne!

Det kan ikke passe at vi skal finde os i en flok overforkælede møgungers hærgen… Genindfør spanskrør… Lineal over fingrene… Hvad som helst for at børn & unge igen lærer hvordan man opfører sig!

Hvis de unge så gerne vil have et ’hus’ hvor de kan være ligeglade med resten af samfundet – så giv dem deres egen fløj i Vestre fængsel… De er der de hører hjemme!