Vestens dobbeltmoral

Drop nu alt den snak om boykot af OL åbning eller andre dele af OL! Det er presse ledet populistisk dobbeltmoral af værste skuffe.

Den gang Bejing blev valgt til OL by vidste man udemærket godt at Kina ser stort på nogle af de værdier vi holder i hævd i Vesten. Men den gang snakkede man om at så kunne man bruge sport til at formidle vores budskab og selve OL til at hjælpe med at bringe Kina frem… Vise den menige Kineser mere af vores værdier.

Og intet har ændret sig – andet end billeder af undertrykkelsen.

Lad nu sportens diplomati råde og vid Kina at verdenen kan holde sammen uanset forskelle. Hvis vejen fredeligt og lad den kinesiske regering fortsætte deres langsomme vej frem, istedet for at de vestlige regeringsledere alle bruger det her til populistisk stemme fiskeri.