Får de et reklamefrit hus?

Eller måske deres helt egen reklamefri bydel? Det bliver spændende at se hvad Københavns kommune denne gang vil gøre for at belønne selvtægt.

Hvad jeg ævler om? Jo, i nat har såkaldte aktivister, jeg tænker på dem som hærværksmænd, brudt ind i op mod 250 reklamestandere, fjernet reklamen og sat et klistermærke istedet. Og jeg mener hærværksmænd. Reklarmerne er lovlige og betalt af firmaer der nu skal bruge pengene igen… Hvis I havde nøjes med at sætte klistermærkerne havde I fået min stemme, men det gjorde I ikke og derfor dømmes I ude istedet.

Jeg håber Bondam har politiet med hvis I mødes med ham. Det er på tide vi får sat nogle fornuftige rammer op for ‘aktivister’ der definerer hvad der er  ‘demonstration’ og hvad der er ulovligt… Lige nu virker det som om man kan gøre næsten hvad som helst, så længe man kan påråbe sig at være ‘aktivist’; og er man Ungdomshus ‘aktivist’ får man et hus for at omdanne en bydel til krigszone… Jeg spørger derfor igen, om disse reklame aktivister får et hus eller en bydel?