Betalt ferie

Jamen naturligvis vil 9 ud af 10 FOA medlemmer gerne strejke… For det koster dem ikke noget. Strejke kasserne er åbenbart så tykke of fede af at have skummet medlemmernes penge i så mange år, at de der strejker kompenseres 100% for deres løn tab…

Så der er intet at tabe og alt at vinde for de strejkende… De får lov til at se sig selv som de stakkels udsultede der nu skal have hvad der tilkommer dem, de får lov tilo at holde ekstraordinært fri for fuld løn og der er os andre det går ud over…

I får ikke noget ud af det – der er de ringen tvivl om, nu hvor I er de sidste der ikke har sagt ja tak til 12.8%… Så det må være ferien der trækker…

Tja… bare vent til jeres kontingenter går op… jeres skat går op… og offentligheden vender sig mod jer… Se så er dte pludseligt ikke så sjovt mere.

12.8% er historisk højt – så sig dog tak istedet for at holde os andre gidsler!