Og så sagde de nej?

Jeg kender adskillige med længere uddannelser end sygeplejerskernes, der også arbejder aften/weekend uden at få ekstra for det, der hvis tallene i dagens Politiken passer, tjener mindre – ja endda meget mindre – end sygeplejerskerne.

De har så måske ikke ansvar for folks liv og førlighed, men istedet for IT-installationer til flere mio kr… Systemer der kan lamme hele virksomheder hvis de går ned…

Hvis de tal der præsenteres her er korrekte, så er min sympati med de strejkende helt væk,  specielt med de nyeste oplysninger om hvad FOA egentligt har sagt nej til… Det var jo åbenbart ikke ‘kun’ 12.8%, nej de blev faktisk tilbudt helt op til 13.9% – altså mere end de andre offentlige ansatte… Så forstår jeg til fulde at de andre fagforbund ikke ligefrem står i kø for at støtte FOA.

Men nu strjeker de jo så, og holder ældre og syge gidsler… lad os håbe på et hurtigt regeringsindgreb… Et indgreb der giver dem de samme 12.8% som de andre har fået og så en ligelønskommision der kan afklare hvad lønnen reelt er på.

Opdatering 18/4: Og nu ser det ud til, at jeg langt fra er den eneste der peger på en ligelønskommission som vejen frem.