Det kunne have sluttet her

KL vil ikke gå skridtet videre i konflikten og iværksætte en lockout. Det synes jeg er en skam. Nu har vi alle hørt argumenterne og der er ingen tvivl om at det her kun kan afsluttes med et regeringsindgreb.

Selv lægerne er begyndt at melde om, at konflikten vil medføre dødsfald uanset at der er etableret et nogenlunde fornuftigt nødberedskab.

Drop nu alt det fis med at regeringen ikke skal blande sig i arbejdsmarkedets sager… De er indblandet om man vil have det eller ej, i det de er instancen der har lagt låg på både kommunernes og regionernes budgetter…

Så lad os nu få det indgreb så hurtigt som muligt – helst med en lønkommision der kan afklare de reele fakts omkring disse grupprs lønninger og derefter – om nødvendigt – en regulering som den der foregik Norge. Der er ingen grund til at trække pinen i langdrag.

Opdatering 28/4: Nu ser det alligevel ud til at der kan komme en lockout. DF har skiftet holdning, hvilket giver et snævert flertal til de der ønsker at få afsluttet konfliktet… Lad os håbe vi snart ser enden på det!