Gratis TV på nettet

For lige godt ét år siden skrev jeg en artikkel om Zattoo som leverede danske TV kanaler gratis på nettet til danske seere. Desværre varer intet gratis ved i denne verden og Zattoo begyndte at tage sig betalt for ydelsen – hvilket flere også har kommenteret.

Derfor har jeg igen taget et kig ud på nettet for at se om man kan se gratis TV via nettet – og det kan man hvis man kan leve med reklamer:

TV kilde– Her kan man se en lang række både Dankse og udenlandske kanaler, bl.a. DR1, DR2, DR Update, Sky News, BBC News, Reuters News, ABC News, Al Jazeera Englisk, E-Music, E-Club, Deluxe Music TV, Deejay TV og noget så prosaisk som Ildsted, der altid viser et brændende bål.

Kan man leve med at det ikke er live TV man ser, men istedet vælge hvornår man ser sin yndling TV serie, så findes der en lang række sites hvor man kan se TV shows. På Cucirca.com er der en liste med 13 gode steder,  På Tvchannels.dk kan man finde links til TV fra alle mulige forskellige lande i verden (dog ikke DK) og ellers er der jo stadigvæk Joost, som trods en langsom start ser ud til at vokse dag for dag.

Opdatering: Mere om emnet i Mere gratis TV på din PC