ForWildede DF?

DF vil gerne have Gert Wilders til Danmark i forbindelse med en kommende konference om Islam. Det er nu ikke fordi DF’s repræsentant Morten Messerschmidt ved noget om Wilders som sådan, siger han til Politiken men det er for at vise at

Det her handler ikke, om man er enig eller uenig med Wilders. Det handler om, at man skal værne om retten til at udtale sig om enhver religion.

Øh… Øjeblik… Et nyt kapitel i DF’s politiske liv er begyndt. Et medlem udtaler at man lige frem skal værne om retten til udtale sig om enhver religion. Det er jo ikke mindre end Fantastisk!

Det må jo altså betyde at DF nu alligevel ikke vel fremsætte krav om hvad man har udtalt sig om hvis de officielle Danmark skal arbejde sammen med en… For nu støtter, nej undskyld, værner de om retten til at udtale sig om enhver religion.

Det glæder mig at DF nu vil støtte op om dialog istedet for deres evindelige retorik.

Nå… hvis nogen er i tvivl så var ovenstående stærkt ironisk… Selvfølgeligt vil DF ikke pludseligt tillade at man udtaler sig om enhver religion og havde det været en fremtrædende Imam der var blevet afvist i England så havde de været forrest i koret af tåber der ville have hyldet den Britiske regering for deres mod og styrke.

DF’s normale holdning til ytringsfrihed kan hvis bedst betegnes som ensidig… Da en række imammer brugte deres ytringsfrihed under muhammed krisen blev det mødt med denne kommentar af Peter Skaarup (i Information. 11.02.2006)

“Vi ser gerne, at de her tre imamer får frataget deres danske statsborgerskab, hvis det kan lade sig gøre. Det må ministeren undersøge nu”.

Men naturligvis vil DF have Wilders her til landet. I forhold til DF (måske med undtagelse af Søren Espersen) virker Wilders ikke kun som en uoplyst tåbe, men som en pauseklovn, der får DF til at se helt moderate ud, hvorved deres politik synes mere stueren.

Personligt synes jeg Wilders må rejse hvorhen han vil og gøre sig selv til grin hvad enten det er England eller her.