De er dem de andre ikke vil lege med

Morten Messerschmidt er ikke velkommen i den nye gruppe af EU-skeptikere i EU-parlamentet… Og det er faktisk meget heldigt, for Morten vil slet ikke lege med dem – de er nemligt ikke slet ikke europæiske nok for ham.

Jeg har et stort problem med den nye gruppe, fordi partierne i den så vidt jeg kan vurdere går ind for tyrkisk medlemskab af EU. Det er fuldstændig uspiseligt for os

Så Morten vil hellere lege med alle de nye partier der nu er kommet i Parlamentet. Han nævner ikke navne, men da de nye partier alle befinder sig på den yderste sorte højrefløj som Mortens eget parti kan man jo nok regne med at de i hvertfald IKKE ønsker Tyrkiet i EU, Tyrkere i EU, eller for den sags skyld nogen som helst ikke-europæer inden for EU’s grænser… Eller deres egne grænser.

Morten vil altså lege sine neo-facistiske lege med sine venner og fortsætte den pinlige linie som Camre så grimt  satte: Vi er DF og vi gør det som er bedst for danskerne; vi bekæmper Islamisme og vil bygge et hvidt stakit omkring Danmark!