DF imod ytringsfrihed – igen

Så er DF igen ude med riven mod alt hvad der i deres øjne er dansk. Ytringsfriheden sætes til side og socialt projekt i form af en Rap-skole lukkes… Hvorfor? Jo fordi en af sangene gik dem for nær.

Man må gerne kalde muslimer terrorister og tegne billeder af Muhammed, men hvis man tillader sig at rette kritiken mod dem… Ja så skal det bare lukkes!

Jeg synes nu elelrs det er en meget underholdende rap sang – absolut ikke den ringeste danske tekst der er set. Læs den her og vurder selv om ikke Pia & Morten er gået bare en smule over stregen også denne gang:

Messerschmidt DISS!!!! General Cartago aka Tago Jones Shout Out til Salman med det der Gangsta Funk Er du gal mand jeg sælger Gangsta skunk Til de blir helt plørt, bliver helt skør ka du ikke forstår til de mister deres kulør hør Jeg hader min kontaktperson, han forstår ikke Cartago en stor kanon jeg har enkelt patron for Morten Messerschmidt for han snakker masser shit, han sku kom og sut min pik Hr. Statsminister Mr. Lasse Løkke, jeg vil gerne stjæle med dig må jeg tykke Jeg hør at du får gratis vin, gratis Look Light og Gratis Porno Film Jeg vil cruise hele dagen ligesom Bent Bentsen og sælge masser Coke ligesom Bent Bent-Søn Jeg kender Kriminelle, der aldrig scoret så stort, som Peter Brixtofte scort sit Lort Beeyatch If Ya Livin, like Im Livin And Ya feelin like Im Feelin Throw your Hands in the MFn Air If Ya Feelin like Im Feelin And Ya Livin like Im livin Throw Your Hands in the MFn Air Det Pia Ks Sekt og den Islamiske Medie Hetz der fik en perker til at skrive en tekst Yo det en skændsel for de fucking panser føler en længsel til smide mig i deres fængsel gir mig skylden for alt i fucking facister, for mange hataz,racister nazister fister gi mig en chance, for jeg tror ikke Naser Khader og hans Ny Allicance hjælper folk ude I rosenhøj vi laver musik med masser af støj der gør dig høj Fra Visitation til Politistation , fra Butikstyv til en stor kanon Og de ka ik klare det de har jo JanteLoven, sku jeg se ned på mig selv er du en fuckin klovn Næ nej jeg vil hellere gå i trance mens jeg finder en vej i Pladebranchen de har mere respekt for et insekt ka jeg få lov at sove i dit land Birthe Rønn Hornbech ska jeg bli sat på plads og gjort til grin for i åbenbart for fin til det Sorte Svin

Hør sangen her:  General Cartago aka Tago Jones på MySpace Music