En modstandsbevægelse vi ALLE bør tilslutte os

Las os håbe et bredt udsnit af den danske befolkning læser dagens kronik i Politiken og tænker grundigt over hvor sandt det der står skrevet er…

For der er behov for “Modstandsbevægelsen mod Pia K.s besættelse” så vi kan få de sande danske værdier tilbage i samfundet i stedet for Df’s fordrejede virkligheds billede der blot er en kopi af nazisternes Tyskland med Islamister i hovedrollen istedet for Jøderne.

Vi er trætte af at se vort land smurt ind i Kjærsgaards opkast, der daglig siver ned over spalterne i landets aviser og får luksuslancering i TV-avisen og TV 2/Nyhederne.
Vi er trætte af at se Pia Kjærsgaard marchere gennem medieverdenen som enevældig majestæt, der truer hjemmeværnets øverstbefalende til lydighed, ministre til følgagtighed og kritikere til tavshed.
Vi er trætte af hendes sorte skole og dens smagsdommeri, der tilsviner eksperter, hvis ekspertise hun er for arrogant til at respektere, og som foragter kunst, der ikke lever ned til et påtaget rindalistisk mediestunt.
Vi er trætte af hendes konformitet og kynisme, der dæmoniserer og sygeliggør mindretal med ’forkert’ tro, herkomst og seksualitet.

Hvor er det dog smukt skrevet! – Læs hele kronikken… Og tænk over sandheden i ordene!

Tak til Malene Fenger-Grøndahl, Rune Engelbreth Larsen og Flemming Chr. Nielsen for at “turde” gå imod strømmen og skrive sandheden!