Forbyd DF ved lov!

Et folketingsmedlem valgt for Dansk Folkeparti har angiveligt sendt et brev med følgende ordlyd til en kvinde der søger hjælp fra flere folketingsmedlemmer:

– Kære Anita Det er jo en rørende beretning om hvordan voksne mennesker gør et barn fortræd. Nu retter du kritikken og hele din vrede mod forældreansvarsloven !! Men reelt er fejlen din ………OG TABEREN ER DET BARN DU HAR BRAGT TIL VERDEN…. Der er da ikke nogen der ved deres fulde fem får et barn med en muslimsk mand – som ovenikøbet er gift med sin kusine og har børn med hende …….. Hvor dum har man lov at være ……… Jeg har rigtig ondt af David …… han er den eneste som det er synd for.’

Venlig hilsen Kim Christiansen

Hvordan kan vi som danskere acceptere at vores folkevalgte folketingspolitikere ligger viser den slags åbenlys racisme som svar til en fortvivlet kvinde?

Hvordan kan vi som danskere acceptere at det er mennesker der er så ligeglade med danskere og danske værdier der skal styre landets kurs og repræsentere os overfor udlandet?

Hvordan kan vi som danskere acceptere at hans partis gruppefører i folketinget mener det er nok

…at tage en snak med ham.?

Så kan det godt være at Kristian Thulesan Dahl lige får koblet et

Folk må selv gøre op, hvem de ønsker at få børn sammen med. Det skal vi ikke blande os i

ind i samtalen… Men er det virkeligt nok?

Kan man virkeligt som folketingsmedlem svine almindelige mennesker til med grundlovsstridigt ævl og samtidigt blive på tinge?

NEJ siger jeg! Smid ham ud! Hvis danskerne og verden at vi ikke er det racistiske samfund som DF vil gøre os til.

Vis omverdenen at hverken Kim Christiansen, Jesper Langballe eller DF repræsenterer dansk folkesind!

Hvis ikke DF vil tage fuldt afstand for disse og Jepser Langballes udtalelser så må partiet med grundloven i hånden kunne forbydes ved lov for at være et parti med Grundlovsstridige mål!

Føj for den lede!