Ødelæggende pointsystemer

Pointsystemer er det nyeste politiske redskab i kampen om vælgerne – lad os holde alle de “farlige frememde” ude og kun lukke de højtuddannede vesterlænsinge ind. Skidt med om du som dansker forelsker dig i en person der ikke har gået på et top 20 universitet får så er hverken du eller din elskede af værdi for vores samfund…

Er det fornuft? Næh det synes jeg absolut ikke! Havde disse regler eksisteret for 20 år siden, så havde jeg ikke bidraget til det danske samfund idag da mine forldre ikke havde kunnet bo i Danmark. Et lille citat fra min far:

Det er slående for min kone og mig at de nye familiesammenføringsregler ville have forhindret os i at flytte til Danmark – og at det sandsynligvis ville have holdt os ude af landet for evigt. Og vi er endda akademikere begge to. Og har iøvrigt ikke ligget landet til last – måske endda ydet en positiv indsats!

Hvordan op mod 60% af danskerne kan synes dette er en god ide er mig et mysterium og jeg græmmes over det udbredte fremmed had vores regering, DF og medierne har fremelsket. Jeg synes helt ærligt det er pinligt at være dansker efterhånden!

Jeg vil gerne opfordre alle til at deltage i demonstrationen “Kærlighed Uden Grænser” (Facebook link) Onsdag d. 8 December!